پاسخ: مشکل بسیار جدی در کامپیوتر خریداری شده لطفا کمک کنید
نقل قول:
والا الان که گرافیک من R9 290x هست توی همون جایی که خریداری کردیم امروز اومدن گرافیکه رو برداشتن و یک R9 290 بدون ایکس گذاشتن روی سیستم روی همون اسلت درست ... درایو هاشو نصب کردن عین مشکل وجود داشت !!!
ببینید یک حالتی هست که گرافیک نصب میشه چون مثلا ویندوز 7 رو میشه گذاشت روی همون حالت گرافیکیش اما مثلا مانیتور من که 1920 در 1600 هست رو توی 1920 در 1080 نشون میده و دورش سیاهه ( هم توی وین 8 و هم توی وین 7 ) .... بعد حتی GPU-z هم میگیریم مشخصات درستی از گرافیک نشون نمیده .. همون که میزنه R9 200 Series و اصلا بعضی وقت ها بیت و غیره رو صفر یا خالی میزنه ! ...
اگر دقیقا اون هم از برند msi بوده . این سری از msi با این برد مشکل دارند . شما برند دیگه رو بگید تست بگیریند متوجه حرف من میشوید .برای شناسایی گرافیک باید اطلاعات از بایوس گرافیک خوانده بشه . از نظر علمی وقتی مادربرد بالا میاد و اسلات pcie مادربرد کار میکنه . یعنی برد سالمه . این مشکل یا به خاطر ناسازگاری vga bios با این برد هست یا مشکل بایوسی گرافیک دارند .
نقل قول:
اگر دقیقا اون هم از برند msi بوده . این سری از msi با این برد مشکل دارند . شما برند دیگه رو بگید تست بگیریند متوجه حرف من میشوید .برای شناسایی گرافیک باید اطلاعات از بایوس گرافیک خوانده بشه . از نظر علمی وقتی مادربرد بالا میاد و اسلات pcie مادربرد کار میکنه . یعنی برد سالمه . این مشکل یا به خاطر ناسازگاری vga bios با این برد هست یا مشکل بایوسی گرافیک دارند .
صحیح خب الان پیشنهادتون به بنده چی هست ؟ من باید با این وضع چیکار کنم !!! ؟؟
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل با گرافیک msi
نقل قول:
سلام دوستان من دیروز یک سیستم کامپیوتر خریداری کردم (قطعات رو گرفتم خودم سوار کردم (سابقه دارم توی سوار کردن و مشکلی نیست)) ... مشخصات این بوده
Main : Gigabyte GA-Z97-SOC Force
VGA : MSI R9 290x
CPU : Core i7 4770k
HDD : SSD + Sata 3
که حدو 7 تومن سیستم شد !
اما مشکل الان من دارم اونم اینه که وقتی ویندوز 7 یا 8 رو نصب میکنم روی این سیستم (روی هارد اس اس دی هم نصب میکنم ( اینو گفتم که مثلا اگر مشکلی ممکنه از اس اس دی باشه سروران گرامی این مورد رو در نظر بگیرن))
تمام مین کامل نصب میشه سیستم هاش گرافیک هم همینطور اما گرافیک وقتی نصب میشه و ریستارت میشه میاد بالا دور صفحه سیاهه ( یعنی رزولوشنی متناسب با سیستم منو لود نمیکنه ) و وقتی هم GPU-Z میزنم اصلا گرافیک رو Unknow میزنه مثلا بیتش رو .. و خودم گرافیک رو هم میزنه R9 200 Series ... درایور هارو از خود سایت ام اس آی هم دانلود کردم از اینتل هم دانلود کردم چند بار هم وین عوض کردم اما این مشکل هست .. دوستان نظری دارن در مورد این مشکل ؟
سلام
گرافیک را با hdmi به مانیتور وصل کردی اسکیلت به هم ریخته
برو تو کاتالیست در my digital flat panels در قسمت scaling options اسکیل را آور اسکن کن ( بزار روی صفر ) درست میشه
بعد هم برو حالشو ببر ما رو هم دعا کن :1. (35):
ورژن gpu-z هم احتمالا پائینه جدیدشو دانلود کن
نقل قول:
صحیح خب الان پیشنهادتون به بنده چی هست ؟ من باید با این وضع چیکار کنم !!! ؟؟
مواردی که پیشنهاد دادم امتحان کن . همینطور پستی که نیما جان دادند . البته چون دو تا گرافیک تست کردی بعید به نظر میرسه .
البته اول بایوس مادربرد رو اپدیت کن . بعد ویندوز سون 64 بریز با درایور کاتالیست 14.4 و قبلش درایور های جدید برد رو از سایت گیگابایت بگیرید .
نقل قول:
سلام
گرافیک را با hdmi به مانیتور وصل کردی اسکیلت به هم ریخته
برو تو کاتالیست در my digital flat panels در قسمت scaling options اسکیل را آور اسکن کن ( بزار روی صفر ) درست میشه
بعد هم برو حالشو ببر ما رو هم دعا کن :1. (35):
ورژن gpu-z هم احتمالا پائینه جدیدشو دانلود کن
والا اون gpu-z که آخرین ورژن بود دانلود کردم .. اون عمل رو هم وقتی سیستم دستم بود انجام دادم و مشکلی حل نشد !
- - - Updated - - -
نقل قول:
مواردی که پیشنهاد دادم امتحان کن . همینطور پستی که نیما جان دادند . البته چون دو تا گرافیک تست کردی بعید به نظر میرسه .
البته اول بایوس مادربرد رو اپدیت کن . بعد ویندوز سون 64 بریز با درایور کاتالیست 14.4 و قبلش درایور های جدید برد رو از سایت گیگابایت بگیرید .
صحیح تشکر میکنم اگر مشکلم فردا حل نشد با این موارد دوباره آپدیت میکنم این پست رو .. باز هم تشکر از شما دوست گرامی
نقل قول:
والا اون gpu-z که آخرین ورژن بود دانلود کردم .. اون عمل رو هم وقتی سیستم دستم بود انجام دادم و مشکلی حل نشد !
- - - Updated - - -
1
ببخشید عذرخواهی میکنم میشه لطفا به صورت لیستی با توجه به این مواردی که صحبت کردیم کارهایی که باید بکنم رو بفرمایید به ترتیب ؟ که یک پست ثابت جلوم باشه روی اون اقدام کنم
-اپدیت بایوس به f6
2-نصب ویندوز سون 64
3-دانلود درایور های مادربرد بر اساس ویندوزی که نصب کردی .
4-نصب درایور کارت گرافیک
5- اگر جواب ندادند . تست سیستم با یک گرافیک دیگه و پیشنهاد میکنم یک برند دیگه
نقل قول:
-اپدیت بایوس به f6
2-نصب ویندوز سون 64
3-دانلود درایور های مادربرد بر اساس ویندوزی که نصب کردی .
4-نصب درایور کارت گرافیک
5- اگر جواب ندادند . تست سیستم با یک گرافیک دیگه و پیشنهاد میکنم یک برند دیگه
دوست عزیز من مادربوردم رو با گرافیکم زدم توی گوگل خیلی از سایت هایی رو اورد که مثل سیستم من کانفیگ کرده بودن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Unigine Heaven - Xtreme Preset – 5572.9 DX11 Marks
Overclocker: Vivi
Memory: G.SKILL TridentX
Motherboard: Gigabyte Z97X-SOC Force
CPU: Intel Core i7 4770K
VGA: MSI R9 290X Lightning
نظرتون چی هست ؟ الان خب اینا این سیستم رو ست کردن معلومه مشکلی نداره مین و گرافیک با هم (منظور سازگاری هست که شما فرمودید)
نقل قول:
دوست عزیز من مادربوردم رو با گرافیکم زدم توی گوگل خیلی از سایت هایی رو اورد که مثل سیستم من کانفیگ کرده بودن
Unigine Heaven - Xtreme Preset – 5572.9 DX11 Marks
Overclocker: Vivi
Memory: G.SKILL TridentX
Motherboard: Gigabyte Z97X-SOC Force
CPU: Intel Core i7 4770K
VGA: MSI R9 290X Lightning
نظرتون چی هست ؟ الان خب اینا این سیستم رو ست کردن معلومه مشکلی نداره مین و گرافیک با هم (منظور سازگاری هست که شما فرمودید)
شما بایوس رو اپدیت کنید . من راه حل های رو چند مرحله ای گفتم . باید تست بشه . باید قدم به قدم جلو رفت . شما با یک برند دیگه تست بگیرید حتما البته بعد از اون مراحل که عرض کردم
نقل قول:
شما بایوس رو اپدیت کنید . من راه حل های رو چند مرحله ای گفتم . باید تست بشه . باید قدم به قدم جلو رفت . شما با یک برند دیگه تست بگیرید حتما البته بعد از اون مراحل که عرض کردم
سلام مجدد امروز من تماس گرفتم با جایی که پی سی رو داده بودم بهشون ... به یک موردی اشاره کردن ... گفتن که قطعات شما هیچ مشکلی نداره ... و مشکلی که شما نمی تونید متناسب با مانیتورتون یعنی (1920 در 1600) تصویر بگیرید توی ویندوز و تصویرتون (1920 در 1080) هست اینه که مانیتور شما نسل 4k نیست و کلا تکنولوژی پشتیبانی کامل از این گرافیک رو در ویندوز نداره ... و مثلا اگر توی یک بازی برید می تونید اونجا تصویر 1920 در 1600 رو بگیرید ... اما توی ویندوز نه ... و در کل شما می تونید یک مانیتور یک ملیونی حدودا خریداری کنید که اینو ساپورت کنه ... (مانیتور من 21 و نیم اینچ الجی هست ماله 3 سال پیش)
در مورد GPU-Z هم گفتن که دوتا بایوس توی گرافیک هست یک اولیه یک ثانویه ... که اولیه برای لود خود ویندوزه ... که خب توی GPU-z اون بایوس اولیه رو نشون میده اما نمی دونم توی کجا رو گفتن یادم نیست اسمشو (که توی خود ویندوز هم هست) میریم اونجا بایوس اصلیه رو لود میکنه و مشخصات دقیق کارت گرافیک رو نشون میده ....
شما نظرتون در مورد این موارد که عرض کردم چی هست ؟
نقل قول:
سلام مجدد امروز من تماس گرفتم با جایی که پی سی رو داده بودم بهشون ... به یک موردی اشاره کردن ... گفتن که قطعات شما هیچ مشکلی نداره ... و مشکلی که شما نمی تونید متناسب با مانیتورتون یعنی (1920 در 1600) تصویر بگیرید توی ویندوز و تصویرتون (1920 در 1080) هست اینه که مانیتور شما نسل 4k نیست و کلا تکنولوژی پشتیبانی کامل از این گرافیک رو در ویندوز نداره ... و مثلا اگر توی یک بازی برید می تونید اونجا تصویر 1920 در 1600 رو بگیرید ... اما توی ویندوز نه ... و در کل شما می تونید یک مانیتور یک ملیونی حدودا خریداری کنید که اینو ساپورت کنه ... (مانیتور من 21 و نیم اینچ الجی هست ماله 3 سال پیش)
در مورد GPU-Z هم گفتن که دوتا بایوس توی گرافیک هست یک اولیه یک ثانویه ... که اولیه برای لود خود ویندوزه ... که خب توی GPU-z اون بایوس اولیه رو نشون میده اما نمی دونم توی کجا رو گفتن یادم نیست اسمشو (که توی خود ویندوز هم هست) میریم اونجا بایوس اصلیه رو لود میکنه و مشخصات دقیق کارت گرافیک رو نشون میده ....
شما نظرتون در مورد این موارد که عرض کردم چی هست ؟
:1. (27): عجب یا خدا
چه داستان هایی تعریف میکنند . من تا به حال چنین چیزایی نشنیدم .شما 8.1 64 بیتی نصب کن درایور ها رو نصب کن
بعد ببین با برنامه MSI Afterburner گرافیکت شناسایی میشه یا نه
البته در بایوس دو بایوس ندارد بلکه بایوس هیبریدی دارد . باید ویندوز 8.1 64 بریزی و با نرمافزار live update msi بگذاری اپدیت ها رو بگیرید